HTML

Címkék

áldozat (1) alkotmány (1) állat (1) angol (3) anya (2) aranyköpés (5) Azerbajdzsán (1) azeri (1) bándy kata (1) bankrabló (1) bántalmazás (3) bevezető (1) börtön (1) botrány (1) bűncselekmény (1) bűnözés (1) bűnöző (1) bűntény (1) celeb (1) cigány (1) cigánybűnözés (1) cikis helyzet (1) család (6) családon belüli erőszak (3) csapat (1) csoportosítás (1) diák (4) diplomácia (1) égés (1) egészség (1) életfogytiglan (2) életpálya-modell (1) élet szépségei (1) erőszak (4) EU-források (1) Európai Unió (1) felelős állattartás (1) felelőtlenség (1) felsőoktatás (2) fidesz (1) fizetés (1) főiskola (1) gazdasági matematika (1) gyerek (2) gyilkosság (2) győzelem (1) halálbüntetés (1) hallgató (2) hasznosság (1) hoffmann rózsa (1) Hoffmann Rózsa (1) idegen nyelv (1) iskola (2) iskolaköpeny (1) izraeli (1) kegyelem (1) kiadatás (1) kiváló (1) kockázat (1) kormány (3) közgazdaságtan (1) kutya (1) london 2012 (1) magyar (3) Magyarország (2) matematika (1) megélhetés (1) megszorítás (1) mindennapi testnevelés óra (1) német (1) nemzetbiztonság (1) nevelés (1) nők (1) nyelvtanulás (2) oktatás (4) olimpia (1) örmény (1) Örményország (1) otthon (1) pedagógus (1) politika (1) rend (1) rokon (3) roma (1) sport (2) sportoló (1) szavazás (1) szoba (1) szösszenet (5) szülés (1) tanár (1) tandíj (2) tanítvány (1) tanulás (2) tanuló (1) testvér (1) tiltakozás (1) típus (1) törvény (3) tüntetés (2) választás (1) választási csalás (1) varga istván (2) világhatalom (1) vízilabda (1) vizsgálat (1) Címkefelhő

Friss topikok

  • RozsaNiki: @onmagam: Szia! Attól, hogy egyszer elszakad a cérna és véletlenül elcsattan egy pofon, az ember ... (2012.09.27. 14:33) “Tudatosan verni”

Niki blogja

2012.09.01. 14:39 RozsaNiki

Azeri bűnöző, magyar kiadatás, nemzetközi botrány

Olvasom a különböző cikkeket, illetve véleményeket a legutóbbi nagy vihart kavart esetről, mely szerint a Magyarországon életfogytiglanra ítélt azeri bűnöző hazájába visszatérve kegyelmet kapott... és emiatt az örmények megszakítottak velünk minden kapcsolatot, egyesek még magyar zászlót is égettek és most minket utál az egész ország. Ami meglepő, hogy a fórumokat olvasva a legtöbb hozzászóló kifejezetten egyetért az örmény lépéssel, sőt egyesek még a zászlóégetést is helyeslik. Mi van??? Egy azeri kíméletlenül megöl egy örményt, de azon megy a vita, hogy miért adtuk ki??? Érdekes módon ha magyar elítéltekről van szó, arra panaszkodnak, hogy őket a mi adónkból etetjük és hogy ez mennyire rossz. Most akkor hogy is van ez? Elkaptuk, elítéltük, de nem a mi állampolgárunk, miért tartsuk a mi börtöneinkben, amikor azok így is bőven túlterheltek? Ígéretet kaptunk, hogy az ítéletet fenntartják, első dolguk volt megszegni, mégis mi vagyunk a hibásak. Ha az illető nem nyírja ki a társát, ez meg sem történik, így talán ott kellene kezdeni a vádaskodást. Azt is felhozzák egyesek, hogy na most aztán Örményország megszakított velünk minden kapcsolatot, micsoda tragédia. Ha mi tennénk ugyanezt, leginkább kiröhögnének. Most komolyan, miben függünk mi Örményországtól? Nem tartozik a legfontosabb partnereink közé, akkor meg nem mindegy, mit gondol rólunk? Nekem semmi bajom az örményekkel, meg általában egyik nemzettel sem, de ha most nagy sértettségében kivonul az életünkből, nehogy már mi keseregjünk miatta, hogy mekkora veszteség. Persze senkivel sem jó dolog rossz viszonyban lenni, de részünkről ez csak válasz egy helyzetre, nem mi akartuk így. Az örmények pedig még véletlenül sem arra a nemzetre rágtak be, amelyik tagja megölte az egyik fiukat; nem, csakis mi vagyunk a hibásak, mert kiadtuk a hazájának. Másokat is kiadtak már, ez megszokott dolog. Ami pedig a magyar kormányt illeti, szégyenletes, hogy ennyire nem állnak ki saját állampolgárainkért, míg a többieket véletlenül se merik megsérteni, nehogy rosszat gondoljanak rólunk. Ha mi égetnénk örmény zászlót, mi lennénk a világ szégyene, ők viszont gond nélkül megtehetik, a magyar kormány pedig még annyit sem mond, hogy "ezt azért nem kellett volna", nemhogy tiltakozna.Ugyan már, hiszen mi csak magyarok vagyunk, úgy kell élnünk, ahogy másoknak megfelel, véletlenül sem úgy, ahogy mi szeretnénk. Nevetséges, de egyben tragikomédiába illő.

Szólj hozzá!

Címkék: magyar börtön kormány botrány gyilkosság kegyelem diplomácia bűnöző életfogytiglan örmény kiadatás azeri Magyarország Azerbajdzsán Örményország


A bejegyzés trackback címe:

https://nikkiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr794745827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása