HTML

Címkék

áldozat (1) alkotmány (1) állat (1) angol (3) anya (2) aranyköpés (5) Azerbajdzsán (1) azeri (1) bándy kata (1) bankrabló (1) bántalmazás (3) bevezető (1) börtön (1) botrány (1) bűncselekmény (1) bűnözés (1) bűnöző (1) bűntény (1) celeb (1) cigány (1) cigánybűnözés (1) cikis helyzet (1) család (6) családon belüli erőszak (3) csapat (1) csoportosítás (1) diák (4) diplomácia (1) égés (1) egészség (1) életfogytiglan (2) életpálya-modell (1) élet szépségei (1) erőszak (4) EU-források (1) Európai Unió (1) felelős állattartás (1) felelőtlenség (1) felsőoktatás (2) fidesz (1) fizetés (1) főiskola (1) gazdasági matematika (1) gyerek (2) gyilkosság (2) győzelem (1) halálbüntetés (1) hallgató (2) hasznosság (1) hoffmann rózsa (1) Hoffmann Rózsa (1) idegen nyelv (1) iskola (2) iskolaköpeny (1) izraeli (1) kegyelem (1) kiadatás (1) kiváló (1) kockázat (1) kormány (3) közgazdaságtan (1) kutya (1) london 2012 (1) magyar (3) Magyarország (2) matematika (1) megélhetés (1) megszorítás (1) mindennapi testnevelés óra (1) német (1) nemzetbiztonság (1) nevelés (1) nők (1) nyelvtanulás (2) oktatás (4) olimpia (1) örmény (1) Örményország (1) otthon (1) pedagógus (1) politika (1) rend (1) rokon (3) roma (1) sport (2) sportoló (1) szavazás (1) szoba (1) szösszenet (5) szülés (1) tanár (1) tandíj (2) tanítvány (1) tanulás (2) tanuló (1) testvér (1) tiltakozás (1) típus (1) törvény (3) tüntetés (2) választás (1) választási csalás (1) varga istván (2) világhatalom (1) vízilabda (1) vizsgálat (1) Címkefelhő

Friss topikok

  • RozsaNiki: @onmagam: Szia! Attól, hogy egyszer elszakad a cérna és véletlenül elcsattan egy pofon, az ember ... (2012.09.27. 14:33) “Tudatosan verni”

Niki blogja

2012.08.26. 01:55 RozsaNiki

London 2012

Most, hogy ismét véget ért egy olimpia, és az eseményeket elemezve igyekszünk levonni a tanulságokat, az ember időnként ráakad néhány érdekes hozzászólásra egy-egy sportesemény kapcsán. Természetesen mindenkinek más a véleménye és ami egyesekből elismerést vált ki, az másokban esetleg éppen visszatetszést kelt, amivel nem lenne gond, hiszen azért hívják fórumnak, hogy ott mindenki elmondhassa a véleményét... a problémát a stílus jelenti, illetve ahogy becsmérlik az esetleg várakozáson alul szerepelt sportolókat. Az olimpia tele van sikerekkel és kudarcokkal, győzelmi mámorral és emberi tragédiákkal... ettől is lett azzá, ami. De ha egy sportoló mindent megtett, hogy megfelelően képviselje hazáját, nem kell őt becsmérelni azért, mert esetleg nem mindent sikerült úgy, ahogy saját maguk és a közvélemény is várta. A legjobb példa erre a férfi vízilabda-válogatott, akik, miután nem sikerült elérni az újabb kitűzött célt, egyesek szemében megszűntek azok a hősök lenni, amivé az előző három olimpia megnyerése után emelték őket. Különösen az egyik hozzászólás akasztott ki, amelyben az illető "pancserek"-nek hívta csapatunkat. Ami már csak azért is felháborító, mert mégiscsak megnyertek három olimpiát, amit csak úgy véletlenül nem szoktak elérni. Hogy is van ez? Amíg valaki jól teljesít és hozza az elvárt eredményeket, hős és szupersztár, amikor pedig valami nem sikerül, máris pancser? Biztosra veszem, hogy az említett hozzászóló fél kézzel képes lenne egymagában is megnyerni nemcsak három, de mindjárt négy olimpiát is, ha már ennyire lebecsüli a fiúkat. Valahogy könnyebbnek tűnik beledumálni és megmondani, hogyan kellett volna csinálni... kívülről mindig könnyebb osztani az észt. Majd ha ugyanazt eléri, mint a fiúk, akkor lehet dumálni, de addig is foglalkozzon azzal, amihez ért, mert valószínű, hogy a sport nem tartozik ezek közé. A fiúknak pedig köszönjük az elmúlt tizenöt évet, a rengeteg EB-, VB- és olimpiai érmet. Biztos vagyok benne, hogy a mostani olimpia nem egy korszak végét jelentette, csak némi szünetet, amikor a csapat megújulhat, feltöltődhet és hamarosan ismét kiváló eredménnyel szerepelhet világversenyeken, hiszen rengeteg tehetséges vízilabdázónk van, akik a visszavonuló olimpiai bajnokok helyett bekerülhetnek a keretbe és bizonyíthatnak. Szép volt fiúk. :)

Szólj hozzá!

Címkék: sport magyar sportoló vízilabda olimpia győzelem csapat london 2012


A bejegyzés trackback címe:

https://nikkiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr54732162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása