HTML

Címkék

áldozat (1) alkotmány (1) állat (1) angol (3) anya (2) aranyköpés (5) Azerbajdzsán (1) azeri (1) bándy kata (1) bankrabló (1) bántalmazás (3) bevezető (1) börtön (1) botrány (1) bűncselekmény (1) bűnözés (1) bűnöző (1) bűntény (1) celeb (1) cigány (1) cigánybűnözés (1) cikis helyzet (1) család (6) családon belüli erőszak (3) csapat (1) csoportosítás (1) diák (4) diplomácia (1) égés (1) egészség (1) életfogytiglan (2) életpálya-modell (1) élet szépségei (1) erőszak (4) EU-források (1) Európai Unió (1) felelős állattartás (1) felelőtlenség (1) felsőoktatás (2) fidesz (1) fizetés (1) főiskola (1) gazdasági matematika (1) gyerek (2) gyilkosság (2) győzelem (1) halálbüntetés (1) hallgató (2) hasznosság (1) hoffmann rózsa (1) Hoffmann Rózsa (1) idegen nyelv (1) iskola (2) iskolaköpeny (1) izraeli (1) kegyelem (1) kiadatás (1) kiváló (1) kockázat (1) kormány (3) közgazdaságtan (1) kutya (1) london 2012 (1) magyar (3) Magyarország (2) matematika (1) megélhetés (1) megszorítás (1) mindennapi testnevelés óra (1) német (1) nemzetbiztonság (1) nevelés (1) nők (1) nyelvtanulás (2) oktatás (4) olimpia (1) örmény (1) Örményország (1) otthon (1) pedagógus (1) politika (1) rend (1) rokon (3) roma (1) sport (2) sportoló (1) szavazás (1) szoba (1) szösszenet (5) szülés (1) tanár (1) tandíj (2) tanítvány (1) tanulás (2) tanuló (1) testvér (1) tiltakozás (1) típus (1) törvény (3) tüntetés (2) választás (1) választási csalás (1) varga istván (2) világhatalom (1) vízilabda (1) vizsgálat (1) Címkefelhő

Friss topikok

  • RozsaNiki: @onmagam: Szia! Attól, hogy egyszer elszakad a cérna és véletlenül elcsattan egy pofon, az ember ... (2012.09.27. 14:33) “Tudatosan verni”

Niki blogja

2012.11.28. 01:14 RozsaNiki

Nemzetbiztonsági kockázat

Az, hogy politikusaink némelyike időnként döbbenetes ámokfutásokat képes művelni, szinte már mindennaposnak számít. De még így is megdöbbentem tisztelt képviselő úr szavain, mely szerint vizsgáljuk meg azon "izraeli-magyar kettős állampolgárokat" (ez a finomított változat, legelső alakjában ez egyszerű "zsidó" formájában került kifejezésre), akik "nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek". Nem tudom, minek kell folyton ellenségképeket fenntartani, és bizonyos népekről folyton azt terjeszteni, hogy "márpedig ők gonoszak és kész". Nemzetbiztonsági kockázat? És még meg is magyarázzák egy TV-interjúban, hogy de hát ez egy félreértett mondat volt, erre szükség van, és nem, dehogyis idegengyűlölők, de hát izraeli konfliktus meg minden, muszáj rá reagálni, elvégre a nemzet érdeke meg minden. A nyugati sajtó meg persze Izrael-barát, a szemét zsidók pártját fogja, senki sem érti meg szegény Jobbikot, akik csak az álnok izraeliektől akarja megvédeni az országot, mert az elnökük úgymond világos szándékát fejezte ki "Magyarország felvásárlására", és ez mennyire veszélyes. Mert a politikusok egyáltalán nem ártanak az országnak, nem lopják el a pénzünket, és nem találnak ki hülyeségeket, hogy legyen mivel lefoglalnunk magunkat, ahelyett, hogy fontosabb dolgokkal foglalkoznánk. Mert ugye a zsidók meg az ellenség. És persze meg kell ismerni bizonyos személyek állampolgárságát, mert ez bizonyos kockázatokat jelent. Már csak azt nem értem, hogy mi köze az állampolgárságnak ahhoz, hogy valaki mit gondol vagy tesz. Az illetékesek helyében én inkább az elmebetegeket vizsgálnám meg a parlamentben... bár ez hosszú menet lesz, gyaníthatóan a tisztelt képviselők döntő többsége benne lenne ebben a csoportban. Szerintem ők inkább jelentenek "nemzetbiztonsági kockázatot", mint bármely nép egyszerű fiai-lányai. Tisztelt képviselő úr, egy ekkora botrány után jobb helyeken magától értetődő, hogy az illető lemond és soha többé a közelébe sem megy a politikának, de az elmúlt évek tapasztalatai alapján ezt illetően már nincsenek illúzióim.

Szólj hozzá!

Címkék: nemzetbiztonság vizsgálat izraeli kockázat


A bejegyzés trackback címe:

https://nikkiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr734930923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása