HTML

Címkék

áldozat (1) alkotmány (1) állat (1) angol (3) anya (2) aranyköpés (5) Azerbajdzsán (1) azeri (1) bándy kata (1) bankrabló (1) bántalmazás (3) bevezető (1) börtön (1) botrány (1) bűncselekmény (1) bűnözés (1) bűnöző (1) bűntény (1) celeb (1) cigány (1) cigánybűnözés (1) cikis helyzet (1) család (6) családon belüli erőszak (3) csapat (1) csoportosítás (1) diák (4) diplomácia (1) égés (1) egészség (1) életfogytiglan (2) életpálya-modell (1) élet szépségei (1) erőszak (4) EU-források (1) Európai Unió (1) felelős állattartás (1) felelőtlenség (1) felsőoktatás (2) fidesz (1) fizetés (1) főiskola (1) gazdasági matematika (1) gyerek (2) gyilkosság (2) győzelem (1) halálbüntetés (1) hallgató (2) hasznosság (1) hoffmann rózsa (1) Hoffmann Rózsa (1) idegen nyelv (1) iskola (2) iskolaköpeny (1) izraeli (1) kegyelem (1) kiadatás (1) kiváló (1) kockázat (1) kormány (3) közgazdaságtan (1) kutya (1) london 2012 (1) magyar (3) Magyarország (2) matematika (1) megélhetés (1) megszorítás (1) mindennapi testnevelés óra (1) német (1) nemzetbiztonság (1) nevelés (1) nők (1) nyelvtanulás (2) oktatás (4) olimpia (1) örmény (1) Örményország (1) otthon (1) pedagógus (1) politika (1) rend (1) rokon (3) roma (1) sport (2) sportoló (1) szavazás (1) szoba (1) szösszenet (5) szülés (1) tanár (1) tandíj (2) tanítvány (1) tanulás (2) tanuló (1) testvér (1) tiltakozás (1) típus (1) törvény (3) tüntetés (2) választás (1) választási csalás (1) varga istván (2) világhatalom (1) vízilabda (1) vizsgálat (1) Címkefelhő

Friss topikok

  • RozsaNiki: @onmagam: Szia! Attól, hogy egyszer elszakad a cérna és véletlenül elcsattan egy pofon, az ember ... (2012.09.27. 14:33) “Tudatosan verni”

Niki blogja

2013.08.21. 00:38 RozsaNiki

Magyarország, a rettegett világhatalom

Olvasom egy cikkben, hogy "Az EU megijedt Magyarország függetlenségétől", és azért nem folyósítja a már megítélt forrásokat, mert "vissza akarja szerezni az irányítást tagállama felett". Most elképzelem, ahogy az EU vezetői kezüket tördelve rettegnek, hogy Magyarország egy laza mozdulattal lehagyja őket gazdasági fejlettségben, és próbálok nem nevetni. Világos, értelmes érvelés. Szóval az EU nem azért von meg bizonyos forrásokat, mert a kormány nem tartja be a játékszabályokat. Nem, az EU teljesen bepánikolt attól, hogy Magyarország 10 éven belül szuperhatalommá növi ki magát, az USA-t is messze megelőzi, amit nyilván nem hagyhat annyiban, így ez a gonosz közösség összefogott a hősies kis ország ellen és szentül eltökélte, hogy márpedig megakadályozza nagyhatalmi törekvéseit, mert a végén még Magyarország fog diktálni az egész világnak. Bezzeg Németország, Lengyelország meg a többi jól teljesítő EU-tagállam miatt nem aggódik, csakis egy olyan tagállam miatt, ami 10-12 éve még az egyik legjobban teljesített a régióban, most pedig szinte minden környező állam megelőzi. Jézusom, hogy lehet ennyi birka, aki el is hiszi, amit a cikk ír... De azt sem értem, hogy jelenhetett meg egyáltalán ez a cikk. Talán ha folyamatos háborgás meg EU ellen uszítás helyett inkább arra figyelnének, hogy teljesítsék a támogatások feltételeit, mindenki megkapná az elnyert támogatást, és nem lenne miről beszélni. Egy bank sem ad úgy hitelt, hogy előtte meg ne győződne arról, hogy vissza fogja kapni az összeget; hasonlóképpen, az EU-tól sem lehet elvárni, hogy csak úgy vaktában osztogassa a támogatásokat, anélkül, hogy a kedvezményezettek megfelelnének az előírásoknak. Persze ezt hiába is magyaráznánk valakinek, akinek nem erőssége a gondolkodás, cserébe viszont szó szerint visszamondja, amit a kormánypropaganda hirdet.

Szólj hozzá!

Címkék: világhatalom Magyarország Európai Unió EU-források


A bejegyzés trackback címe:

https://nikkiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr485468962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása